Van harte welkom op onze vernieuwde website ... 


Zaterdag 07 maart
Uitslag wedstrijd: 1 - 5
Los Diablos - Patjelli's


Zaterdag 14 maart
om 17:00u ( competitie )
Seizoen zit erop !!!


Beste Voetballiefhebbers,

Naar aanleiding van de coronavrius COVID-19, hebben wij met het bestuur beslist om ons minivoetbaltornooi Los Diablos Cup dit jaar niet te laten doorgaan. Uiteraard betreuren we dit ongemak, maar het welzijn van de mensen komt nu eenmaal op de eerste plaats.
De ploegen die reeds hun inschrijving reeds betaald hadden zullen dit de komende week terug gestort krijgen op de rekening waarmee de inschrijving is betaald. De gezondheid van de medemens primeert …

Met vriendelijke groeten,
Bestuur Los Diablos


Nieuwsupdate betreft de coronavirus ...


Door het coronavitus hebben wij een beslissing moeten nemen en hopen op ieders begrip. Het is beter voetbal af te gelasten dan een situatie te creëren waarbij, in het slechtste geval, doden te betreuren vallen. Het amateurvoetbal werd overal stilgelegd.

Het lvvm-bestuur heeft daarom besloten dat de nog te spelen wedstrijden na 7.3.2020 niet meer gespeeld zullen worden en op 7.3.2020 de eindstand van de kompetitie zal aangenomen worden. Voor het kampioenschap speelt deze eindstand geen rol daar de kampioenen gekend waren.
Voor de dalers kon nog verandering komen, maar allen onderaan hadden 20 wedstrijden gespeeld en dus gelijke gespeelde wedstrijden.

Enkel de Bekerwedstrijden (halve finale en finale zullen nog doorgaan voor seizoen 2019-2020-(zie verder)

Mvg, Bestuur lvvm 
    Nieuwsflash ... 

image-296979-Hartveilige_Club.w640.png


image-279051-Ultimi_sponsor.png


image-122172-Logo_Gent_Express.png

image-296434-Logo_KUVACON_aangepast.png

image-214876-Fulltime_Sport.png