Clubinformatie

​ Hoe is Vc Los Diablos ontstaan? 
De club Los Diablos is geboren in 2003 en het idee is eigenlijk ontstaan door meerdere personen zoals Luc, Angelo, Giovanni, Wieme, Nico en Willems Dirk. De spelers waren natuurlijk ook een belangrijk aspect om toch trouw aan ons te blijven ondanks onder bepaalde druk van sommigen. 

Alles is eigenlijk begonnen met het ontslag van één van onze bestuursleden bij een vorige club waar dan ook iedereen vertrok om onze huidige ploeg op te starten. Met behulp van Rudi uit het praat café kleine sleine, Joeri van frituur de de zoutkorrel en Nancy van kapsalon Nancy hebben we onze eerste uitrusting en algemene kosten kunnen betalen om te starten. We hebben in onze eerste seizoen al direct de bekerfinale gespeeld, maar spijtig genoeg verloren. Ons tweede seizoen speelden we terug de bekerfinale met een betere afloop dan het seizoen voorheen. 

Na elf seizoen gespeeld te hebben in het Verbond van Melle heeft onze club besloten een andere weg in te slaan. Voor het seizoen 2017 - 2018 zullen wij voor het eerst in onze bestaan aantreden in het Verbond Meetjesland. 
 Palmares:
- Bekerfinalist seizoen 2003 - 2004 ( ander verbond )
- Bekerwinnaar seizoen 2004 - 2005 ( ander verbond )
- Kampioen seizoen 2007 - 2008 ( Verbond van Melle ) 
- Vice kampioen seizoen 2011 - 2012 ( Verbond van Melle )
- Bekerfinalist seizoen 2011 - 2012 ( Verbond van Melle )
- Bekerfinalist seizoen 2012 - 2013 ( Verbond van Melle )
- Winnaar Fair-play seizoen 2015 - 2016 in eerste afdeling ( Verbond van Melle )

Groeten, Het Bestuur. ​
​ Andere info:
- Clubstamnummer verbond: 1008
​- Contactpersoon: De Witte Lesley ( secretaris ) 
- Adres: Gebroeders Dechampsstraat 6, 9090 Melle
- Tel: 0473 / 62.12.34
- E-mail: losdiablosclub@gmail.com
- Terrein: KSCE Mariakerke, Polderkenslaan 31, 9030 Mariakerke
- Clubkleuren: Rood - Zwart
​ Uitrusting:
image-173037-Hoofduitrusting_seizoen_2017-2018.png
Hoofduitrusting seizoen 2017 - 2018
image-81373-Competitie_uitrusting.png
Reserve uitrusting seizoen 2017 - 2018